Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, insan tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Kezalik yangın merdiveninin ışıklandırılması da akü ile çıkmak zorundadır. Yangın merdiveninin çarpıcılık tesisatı ayrı bir hatla akıcı güç deposuna yahut otomatik devreye giren jeneratöre bağlamlı olmalıdır.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen örgülabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler daha azca maliyeti ve zemin kaybının henüz azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak dunda arz düzlük illere bakım vermekteyiz.

Bir dokumada kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve özge ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir kuruluşdadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Zihnî engelli, tutuklu veya ıslah edilenlerin çitndığı, yetkili çalışanı baki fariza başında olan ve yangın Yangın Kapısı veya öteki ivedili durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına mezuniyet verilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseriyetle maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli iyi ise buna rabıtlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat arkaışını yangın kapısı getirmektedir.

Kaçış yolları ve öteki tedbirler, yangın veya gayrı acil durumlarda güç güvenliğinin sadece tek bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 yangın kapısı mm ve 300x400 mm'dir.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cepheı saf otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapısı camlı olur.

Montaj: Yangın kapısı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne ulaşmasını engelleyen antipatik sıcak yangın contası.

Report this wiki page